Logg inn:
Logo
Waschera i SFO
– Om lek, humor og glede for voksne i SFO 
Foredragsholder og inspirator: Ivar Haug Tidlig på høsten setter ørreten kursen oppstrøms bekker og elver for å leke. Jeg vet det, jeg har nemlig sett det! Ørretens lek er ramme alvor, det dreier seg om slekters gang og overlevelse. Tidlig på høsten setter barna kursen mot din SFO for å leke. Jeg vet det, jeg har nemlig hørt om det fra gode kontakter. Barnas lek er ramme alvor, det dreier seg om selve livet, om barndommen. 

Tidlig på høsten setter ørreten kursen oppstrøms bekker og elver for å leke. Jeg vet det, jeg har nemlig sett det!

Ørretens lek er ramme alvor, det dreier seg om slekters gang og overlevelse. Tidlig på høsten setter barna kursen mot din SFO for å leke. Jeg vet det, jeg har nemlig hørt om det fra gode kontakter. Barnas lek er ramme alvor, det dreier seg om selve livet, om barndommen.

Denne kurskvelden eller planleggingsdagen dreier seg om jobben din, om nettopp selve livet i SFO. Med små og store historier fra SFO-basene ønsker jeg å inspirere deg til å bidra til at barn i din SFO får sjansen til å oppleve SFO som noe langt mer enn et oppbevaringspunkt.

Den aller morsomste måten å jobbe på i SFO er sikkert oppfunnet. Vi skal sammen lete etter arbeidsmåter som øker sjansene for at du har det morsomt på jobben, at du trives og er motivert. Vi vet at når voksne trives, trives gjerne barn også.

Det er helt uavklart om vi greier dette. Kanskje har du vært med Ivar på LØFT-kurs? Da vet du at han helt sikkert kommer til å sveive innom løsningsfokusert tilnærming i SFO. Kanskje har du vært med Ivar på lomping, snikmagedutter i veggene og glotur i nærmiljøet? I så fall kan du regne med litt gjenkjennelse her også.

Det viktigste er at vi denne dagen møtes vi for å ha det moro – med lek, humor og glede som drivstoff! Jeg gleder meg allerede!

 

DOKUMENTER TIL NEDLASTING
SEND INN FORESPØRSEL
Vil du vite mer om dette kurset, kan du sende oss en henvedelse her.
Ditt navn:
Telefon:
E-post:
Melding: