Logg inn:
Logo
TØFF SOM TOGET I SFO
- om voksne&barn og grenser&utfordringer 
Foredragsholder og inspirator: Ivar Haug og Terje Wiik Heldigvis finnes det gode veier å gå når målet er å skape et godt være- og lærested for barna med mye humor og trivsel. Nettverket! for SFO inviterer til en prosess i form av kurs over to kvelder & lederveiledning & oppdrag til alle ansatte, der målet er enda mer futt og glede i SFO-basen din. 
Voksne møter barn som skal teste grenser og prøve hvor langt strikken lar seg strekke før den ryker. Barn møter voksne som forsøker å takle hektiske situasjoner i basene uten å vise for mye følelser. Sammen skal de skape en harmonisk hverdag.

Det æ’kke enkelt!

Dette kurset handler litt om teknikker og knep, men aller mest om
nødvendig samspill.Tøff som toget i SFO er en kurstittel som skal få deg til å tenke litt. Vi sliter
ofte litt ekstra med gutter og jenter som utfordrer både oss voksne og andre barn. Det kan gå en kule varmt i svingene og vi er nødt til å handle raskt når saker og ting skjer.

Det er ikke lett å bevare fatningen og direkte
vanskelig å tenke klare tanker. Vi erfarer vel ofte at vår inngripen bare stopper dramaet der og da, at det ikke går lange tiden før vi må rykke ut igjen.
 

Heldigvis er du ikke alene om å oppleve lett fortvilelse og litt undring overfor disse situasjonene. Hva i all verden skal du gjøre som har litt mer varig virkning? Hvordan skal du få det tøffe toget inn på et litt annet spor?

 

DOKUMENTER TIL NEDLASTING
SEND INN FORESPØRSEL
Vil du vite mer om dette kurset, kan du sende oss en henvedelse her.
Ditt navn:
Telefon:
E-post:
Melding: