Logg inn:
SISTE DISKUSJONER
SE FLERE DISKUSJONER
TEMA
SFO som prosjektarena
Mange gjør dette. Satser på heftige arrangementer med barna. Inviterer foreldre og ordfører til premiere og driver oppsøkende cabaret på eldresenter og sykehus. Dette er gåsehudens aller beste åker. Her har vi samlet mang ideer til prosjekter du kan sette igang i din SFO - både for å inspirere - men også for å vise hvor stolte vi er over å høre til i den store SFO-familien.
siste artikler(7)
I år var det meldt regnvær hele uken men jeg hadde et ønske om at vi skulle være ute selv om været ikke var det beste. Derfor sådde jeg ideen til barna om barkebåt prosjektet og de ble straks begeistret.
På Stabbursmoen SFO var årets forestilling en del av et prosjekt hvor de ønsket å gjøre et dykk i nærkulturen.
På Finstad skole i Ski kommune har vi de siste par årene gjennomført et prosjekt om riddere på SFO. Prosjektet vokste frem fra ønsket om å lage…
Fjoråret suksess med prosjekt om verdensrommet ga mersmak. Vi spurte foreldrene om råd til et emne som kunne fenge også guttene. Jentene henger seg på uansett, de er altetende. Det ble DINOSAURER.
Å lage lomper er superenkelt, billig og sunt - en flott aktivitet som alle barn kan mestre og bli fornøyde med.
SFO er perfekt som arena for prosjekter. På Godlia SFO har de en egen prosjektbase som er veldig populær. Den heter Humla.
Hva med å prøve en ny vri på skoleavslutningen, i regi av SFO? Tivoli på skolen må jo være alle barns store drøm.