Logg inn:
SISTE DISKUSJONER
SE FLERE DISKUSJONER
TEMA
Ny leder i SFO/AKS
Her har vi samlet noen tips til deg som er ny leder i SFO eller AKS.
siste artikler(6)
Hvordan er det å komme som ny SFO-leder på en liten SFO og med store ambisjoner for den kvaliteten barn og unge skal få møte. Anita fikk en flying start ved å søke etter gode erfaringer på sfonett.no og legge til rette for tid til å forberede gode dager. Her deler hun sine erfaringer med oss.
Dette er en invitasjon til alle foreldre med barn som skal begynne i 1.klasse på Vardenes skole i august. Slik starter SFO-leder Øystein Vihovde, Vardenes SFO, Stavanger sitt brev til de nye foreldrene sist vår. Øystein møter vi på årets store samling for SFO-folket Kvalitet i SFO 2016.
Å gå inn i en ny yrkesrolle kan være både spennende og samtidig litt skremmende.
Jeg har vært SFO-leder i ett år nå. Tankene var mange – svært mange – den dagen jeg ble tilbudt jobben. Alle mine erfaringer både som mor, assistent, lærer og kollega ramlet frem i pannelappen samtidig. Hvordan vil jeg ha min SFO?
Vi har tatt en ringerunde for å høre hvordan SFO’er landet rundt gjør det i forbindelse med mottak av nye barn ved skolestart. Vi har vært opptatt av forberedelsesfasen, gode rutiner og selve mottaket av nye foreldre og barn.
I Trondheim kommune stilles det krav til pedagogisk utdannelse for SFO-lederne. Disse dyktige SFO-ledere har på eget initiativ dannet faglig nettverk.