Logg inn:
SISTE DISKUSJONER
SE FLERE DISKUSJONER
Marthes regnubedrøm
Camilla
Jeg er Marthe Lise Gjennestad og arbeider som SFO-leder ved Volden skole i Tønsberg. Jeg er medforfatter av boka den ”Den skallete heksen”, og er nå fagredaktør her på SFOnett.no. Jeg leter, finner og samler på gode male- og tegneteknikker som passer for både barn og voksne. Jeg ser viktigheten av å arbeide med barn i verksted, og tenker på de gode relasjoner, kameratskapet og kreativiteten. For meg er prosessene like viktige som de flotte resultatene. Alle skal ha muligheten til å føle mestring og oppleve at de får det til. De magiske øyeblikkene er inspirerende og viktige i den hverdagen jeg har med barna. Jeg ønsker å dele mine gode erfaringer og håper at du vil dele dine kreative utrykk med meg.

Velkommen til Marthes regnbuedrøm! En verden fylt av glede, farger og kreativitet.

Teknikker
Denne teknikken passer fint nå som det nærmer seg sommer, sol, blomster, farger og alt som hører årstiden til. Dette er også min versjon av månedens utfordring.
Uro
Materialer og verktøy
Alle de magiske øyblikkene man opplever sammen med barna, er den viktigste motivasjonfaktoren i mitt verkstedsarbeid.
SFOenes beste tips/ideer
Sommerfuglene blir så fine at de nesten letter på egen hånd. Gir flott kunstutstilling på slitne SFO-vegger.
Månedens utfordring
Det finnes mange kreative barneveiledere i dette lange land, det er jeg ganske sikker på. Her er muligheten for deg som liker utfordringer og ser muligheter i det du har rundt deg.