Vi har jobbet intenst siden advent for å gi deg et enda bedre tilbud gjennom medlemskapet i Nettverket! for SFO. Nå smyger vi oss inn i din hverdag i SFO og AKS og vil gi deg støtte og inspirasjon i verdens viktigste jobb.

Ja, smyger er det rette begrepet. Fordi vi er ydmyke og vet at du og dine kolleger behersker kunsten å gi et strålende tilbud om fritid på skolen fylt med initiativ og aktivitet, mat og drikke & lek og utfoldelse.

Likevel tror vi det er sunt og godt for deg å være med i et faglig fellesskap, i et støttende miljø der arbeidsglede og nysgjerrig søking etter gode løsninger i hverdagen er viktigst.

Vi ønsker å bety noe – for deg og dine kolleger og din SFO/AKS. Vi ønsker å utgjøre en forskjell. Det gjør vi ved årlig å lansere omtrent 100 nye, små, lettleste artikler knyttet til din hverdag.

Vi gleder oss til å presentere samlingspunkt nr 1 for norske SFO’er og AKS’er i ny drakt – med nye muligheter. Artiklene på sfonett.no er som før; skreddersydd for de små utfordringene i basene og i klasserommene. Lettleste, praksisbasert og tilpasset f eks bruk i personalmøter og på utviklingsdager.

Vi satser sterkt på å møte dine behov, og vil presentere små tema vi tenker passer godt i arbeidet med kvaliteten hos deg. Disse temaene kommer til å dukke opp jevnlig i bokser på forsiden vår, f eks som tema til personalmøter. Nå i startfasen har vi laget to; barn som sliter med kort lunte og perlemoro uten grenser for å formulere det litt humoristisk. I boksen med de litt sinte barna finner du fem artikler som kan hjelpe deg med å støtte disse barna. I boksen med perler, har vi lagt ut noen ideer til begeistrede variasjoner ved perlebordet.

Alle i personalet får sin egen profil, omtrent som en Facebook-profil, ved at du klikker UNDERBRUKERE helt øverst etter å ha logget deg inn. Her kan du både legge inn dine ansatte og enkelt administrere dine underbrukere. 1-2 ganger pr mnd kommer det en direkte epost til alle underbrukere fra Nettverket! for SFO, der vi inviterer til å kikke på artikler. Husk at alle ansatte på din skole kan legges som underbrukere; rektor, bibliotekaren hvis den karen finnes og lærere i småskolen.

Vi har nylig opprettet egen Facebookside - https://www.facebook.com/sfonett - og håper du gir oss en tommel opp der. Vi følger også alt som twitres om SFO og holder deg orientert om alt som skjer i nettbaserte media om SFO og barn og oppvekst.

Vi har ambisjoner om blogging – det er jo utrolig mye som skjer i hverdagen på en av de morsomste jobbene på kloden.

Ved overgang til ny design beholder du de bokmerkene du har fra før. For deg som mangler bokmerker; det kan være en lur måte å ta vare på innspill som kan bli aktuelle i forbindelse med planlegging og personalutvikling i fremtiden.

Vi gleder oss til å støtte deg videre mot en enda bedre hverdag. Lykke til med den beste årstiden i SFO, vintervåren.