Oslo Kongressenter 16.-17. november. Programmet for årets samling for hele SFO- og AKS-folket er snart klar – litt snekring og finpuss gjenstår. Men noe er klart - og du verden – du kan virkelig glede deg!

Rammen er klar - vi starter 16.november med den utrolige kvinnen Margreth Olin som har tatt kameraet og sitt kloke blikk med seg inn i barns verden. Filmen Barndom har premiere denne våren og på konferansen kommer Margreth med klipp og innspill til deg om hvor viktig det er å verne leken og barndommen.

 

Og så avslutter vi med en herre uten tannbørste – Trond-Viggo Torgersen. Han mener det er viktig at barn og andre mennesker får sjansen til å tenke sjæl og tar deg med på et musikalsk standup-foredrag godt støttet av gitarist og pianist. 

https://www.youtube.com/watch?v=MTLlYCKhtGY 

Den 20. utgaven av konferansen for hele SFO-Norge vil garantert sette spor i tusenvis av SFO- og AKS-baser. Vi vet hva vi vil når vi starter arbeidet med å forme den årlige konferansen for deg og dine kolleger. Vi ønsker å bidra til at du skaffer deg både innsikt og energi som vektige og viktige bidrag til en enda bedre hverdag i basene. Vi har ambisjoner om å gi deg enda mer motivasjon og arbeidsglede, enda mer futt og fart, enda mer gnist og overskudd

Flere har meldt seg på før programmet er klart. Det synes vi er moro – og enda morsommere er det når programmet er klart i mars og vi kan starte nedtellingen og påmeldingen.