Å trykke bilder er noe av det morsomste jeg vet. Det handler om å produsere og la kreativiteten løpe løpsk. Det går fort og du kan lage så mange trykk du vil, og at på til få helt forskjellige uttrykk av en og samme plate

Denne artikkelen er kun åpen for medlemmer av Nettverket! for SFO.

For å lese hele artikkelen må du logge inn (øverst til høyre i menyen).
Dersom du ikke er medlem må du melde deg inn for å få full tilgang.

Når bladene faller

Man må ta årstidene som de kommer, og kose seg med hva den har å tilby. Denne aktiviteten gjør jeg hvert år sammen med barna, like poppulært hver gang.

Les mer >>

Marmorering

Her er en fantastisk fasinerende teknikk. Den er ikke ny, men gammel og kjent for mange. Her klarer man aldri å slutte, når man først har begynt.

Les mer >>

Orden i systemet

I skolesaker er det viktig å holde orden. I denne teknikken kan barna få hjelp til å lage et fint oppholdsom for blyanter og farger.

Les mer >>

Marthes regnbuedrøm del 3

Marthe har jobbet i SFO i til sammen 17 år, de siste 12 ved Volden skole i Tønsberg. Hun har alltid vært opptatt av å jobbe kreativt med barn, og har hatt god mulighet til dette gjennom arbeidet sitt. I flere år har hun hatt kunstgruppe i SFO. Denne gangen er det krøllebilde som er utfordringen.

Les mer >>

Ta med maleskrin og pensler ut..

Skoleferien er i gang, mens vi i SFO har noe flotte uker igjen på jobb. Skal dere til stranden vil jeg anbefale å ta med maleskrin og pensler. Og husk fotoapparat..

Les mer >>

Dagens tips

I dag skal du få noen tips som kan bidra til at penslene varer en stund lenger.

Les mer >>

Sensommerblader

Hvert eneste år må vi lage bilder med blader. I år kan vi godt begynne litt tidelig..

Les mer >>

Ut i luften, opp i trærne

Har du lyst til å være kreativ ute? Jeg håper denne teknikken kan inspirere deg til å gå ut i luften og opp i trærne.

Les mer >>

En liten hyllest til hverdagskunsten.

Nå er hverdagen her igjen etter en deilig ferie. Mange barn har sluttet i SFO og nye er kommet til. Hvordan bruker barna hverdagskunsten i denne fasen?

Les mer >>