SFO-KVALITET FOR DEG

Nettverket! for SFO har et klart oppdrag. Vi skal bidra til kvalitet i SFO/AKS gjennom å løfte opp god og strålende praksis i SFO-Norge.

Les mer >>

Fugler i nærmiljøet om høsten og vinteren

Her får du et forslag til en konkret aktivitet med fokus på fugler i nærmiljøet. Aktiviteten handler om kunnskap om fugler, å bli kjent med fugler, å hjelpe fuglene gjennom vinteren samt forståelse for naturen generelt.

Les mer >>

Paddekos i dammen

Sandslottet skolefritidsordning har en paddedam ca 1 km fra basen. Der er det et yrende liv om våren.

Les mer >>

Bladbanking

På høsten er løvet på trærne forlokkende vakre! Vi vil gjerne ta dem med inn og spare de på en eller annen måte. Dette er en morsom aktivitet som de aller fleste barn liker.

Les mer >>

Kokebok – en samling av de beste oppskriftene

En samling av Skotterudløkka barnehages beste oppskrfter for matlaging ute

Les mer >>

Enkel og god bålmat

Å samles rundt bålet med god mat er motivasjon for ukas tur

Les mer >>

Uteerfaringer etterlyses

- Vi treng meir inspirasjon og idear! Gjerne frå SFOar på våte Vestlandet i vår storleik. Vi er nær oppunder 200 barn her.

Les mer >>

Ville tilstander på Søyland SFO

På Søyland SFO har vi vært ekstremt mye ute i år. Og pga litt dårlig plass innendørs, laget vi oss en utebase i skogen ikke langt fra skolen.

Les mer >>

Høstferie er utetid

Når høstferien kommer til vakre Kolbotn er det klart for fem utedager. Dette ser både barn og voksne frem til i mange uker i forveien. Bildene de har sendt oss gir oss et inntrykk av hvordan barna har opplevd dagene.

Les mer >>