Å oppleve øyeblikket

Nå for tiden får vi høre hvor viktig det er å leve i nuet og oppleve øyeblikkene som fyller dagen vår. I denne teknikken er det akkurat det som er meningen.

Les mer >>

Månedens utfordring

Det finnes mange kreative barneveiledere i dette lange land, det er jeg ganske sikker på. Her er muligheten for deg som liker utfordringer og ser muligheter i det du har rundt deg.

Les mer >>

På sekretærens kontor

En dag jeg var inne hos sekretæren på Volden skole, og fant litt emballasje. Du vet denne plasten som beskytter varene skolen bestiller.

Les mer >>

Fargerike egg

Har dere litt tid igjen før påske? Da kan du prøve å lage disse fargerike eggene.

Les mer >>

Et vennskapsarmbånd

På Volden SFO har vi fått nye medarbeidere. Mona har jobbet i SFO i mange år og hun har mye å lære oss andre. Blant annet denne teknikken.

Les mer >>

Jule-ein, jule-to, jule-dorulltre

Ut med dorullnissen, grana, furua og einebærbusken,- inn med dorull-juletreet!

Les mer >>

Marmorering

Her er en fantastisk fasinerende teknikk. Den er ikke ny, men gammel og kjent for mange. Her klarer man aldri å slutte, når man først har begynt.

Les mer >>

Eventyrkroker ute og inne

Bruk stoffer til å avgrense eller skape nye små kroker i et rom. Perfekt når man har liten plass eller bare som en morsom effekt.

Les mer >>

Forvandling fryder blyantene

Her kommer min variant av forvandling fryder, blyanter. Hvis du har lyst til å prøve, er det bare å finne frem alt du kan tenke deg av ting og tang å pynte med.

Les mer >>