Pappblomster

Jeg liker å bruke ting jeg finner rundt om kring, gjerne noe som skal kastes. Denne gangen har jeg funnet pappemballasje som vi får gjennom fruktordningen på skolen.

Les mer >>

Forandring fryder, perler

Her kommer min variant av forandring fryder, perler. Denne teknikken fant Maren og jeg ut sammen. Maren går i 4. trinn og er like lidenskapelig opptatt av forming som jeg. ”Kan vi ikke bare se hva vi har i skapet da?”, sa hun..

Les mer >>

Ut i luften, opp i trærne

Har du lyst til å være kreativ ute? Jeg håper denne teknikken kan inspirere deg til å gå ut i luften og opp i trærne.

Les mer >>

Trykk i vei

Å trykke bilder er noe av det morsomste jeg vet. Det handler om å produsere og la kreativiteten løpe løpsk. Det går fort og du kan lage så mange trykk du vil, og at på til få helt forskjellige uttrykk av en og samme plate

Les mer >>

Mer å gjøre ute..

Øyeblikkets kunst eller en opplevelse for livet.. Jeg tror det kan være begge deler med denne teknikken. Hele skolegården er et eneste stort hvitt lerret.. da er det best å vite hva man kan gjøre med det..

Les mer >>

Jule-ein, jule-to, jule-dorulltre

Ut med dorullnissen, grana, furua og einebærbusken,- inn med dorull-juletreet!

Les mer >>

Ta en perle og tre den på..

Her kommer en kjempefin oppgave som du kan sette frem på bordet en litt sen ettermiddag. Den er rask, enkel og resultatet blir fantastisk flott.

Les mer >>

Glitrende kongler

Nå for tiden er det nærmest et ”must” å ta med naturen inn i stua. Jeg har valgt å hente inn flotte kongler og pynte dem glitrende og flotte..

Les mer >>

Marthes regnbuedrøm

Forrige gang laget vi sandpapirbilder. Denne gangen er det store malerier av frukt som står på menyen. God fornøyelse!

Les mer >>