Glitrende blomster

Det er mange forskjellige måter å lage blomster på. Her er en teknikk med maling, glitter og du bruker tuppen på en pensel.

Les mer >>

Fettstifter

Når du skal velge hvilken type fettfarger du skal bestille, er det viktig at du tenker på hvilke bruksområder de skal dekke.

Les mer >>

Papp til vinduet

Endelig titter solen frem igjen etter en lang tid bak skyene. Her kommer en teknikk du kan fange solstrålene med.

Les mer >>

Jule-ein, jule-to, jule-dorulltre

Ut med dorullnissen, grana, furua og einebærbusken,- inn med dorull-juletreet!

Les mer >>

Hjerteblader

Bladene er så vakre om dagen.. Her kommer enda en teknikk som dere kan prøve dere på.

Les mer >>

Månedens utfordring

Det finnes mange kreative barneveiledere i dette lange land, det er jeg ganske sikker på. Her er muligheten for deg som liker utfordringer og ser muligheter i det du har rundt deg.

Les mer >>

Marthes regnbuedrøm.Del 5

Marthe har jobbet i SFO i til sammen 17 år, de siste 12 ved Volden skole i Tønsberg. Hun har alltid vært opptatt av å jobbe kreativt med barn, og har hatt god mulighet til dette gjennom arbeidet sitt. I flere år har hun hatt kunstgruppe i SFO.Forrige gang kunne vi lære hvordan vi lager tredimensjonelle fisker. I dag skal vi gjøre disse ferdig.

Les mer >>

Marthes regnbuedrøm del 3

Marthe har jobbet i SFO i til sammen 17 år, de siste 12 ved Volden skole i Tønsberg. Hun har alltid vært opptatt av å jobbe kreativt med barn, og har hatt god mulighet til dette gjennom arbeidet sitt. I flere år har hun hatt kunstgruppe i SFO. Denne gangen er det krøllebilde som er utfordringen.

Les mer >>

Maling og plast

Dette er en morsom teknikk, som har mange muligheter. Jeg foreslår at du tester ut litt på egenhånd.

Les mer >>