Fargerike egg

Har dere litt tid igjen før påske? Da kan du prøve å lage disse fargerike eggene.

Les mer >>

O'jul med din glede..

Jul er det heldigvis en stund til enda, men forberedelsene har allerede startet. Det er mye vi har lyst til å gjøre, vi må bare finne ut hva vi skal velge. Denne utfordringen er enkel – send inn dine juleideer og jeg legger dem ut her på SFOnett.

Les mer >>

Papir og glass

Her kommer en variant av en ”gammel” kjent teknikk. Denne gangen skal du bruke farget papir og en glassplate.

Les mer >>

Trykk i vei

Å trykke bilder er noe av det morsomste jeg vet. Det handler om å produsere og la kreativiteten løpe løpsk. Det går fort og du kan lage så mange trykk du vil, og at på til få helt forskjellige uttrykk av en og samme plate

Les mer >>

Et vennskapsarmbånd

På Volden SFO har vi fått nye medarbeidere. Mona har jobbet i SFO i mange år og hun har mye å lære oss andre. Blant annet denne teknikken.

Les mer >>

Verdens fineste tre

Her kommer et vakkert kunstverk laget av 2.klassingene på Volden SFO. Verdens fineste drømme-tre, kaller vi det.

Les mer >>

Jeg heter Marthe

Nå er SFO i gang igjen etter ferien. Et helt skoleår skal fylles med lek, vennskap, aktiviteter, måltider og alt det andre som hører SFO til.. Barna skal sees og få være seg selv på godt og vondt. Her er en teknikk som skal fortelle litt om barna, nemmelig hva de heter.

Les mer >>

Forvandling fryder blyantene

Her kommer min variant av forvandling fryder, blyanter. Hvis du har lyst til å prøve, er det bare å finne frem alt du kan tenke deg av ting og tang å pynte med.

Les mer >>

Uro

Har du lyst til å pynte litt på SFO, nå som det er sommer?

Les mer >>