Håvik SFO i Karmøy kommune er nå klar for 17.mai. De har laget sine helt unike 17.mai sløyfer.

Håvik SFO ligger i Karmøy kommune. Vi har 42 barn. Pga. av pandemi er vi fremdeles i kohorter på gult nivå. Hver kohort har en miljøarbeider.

Hver kohort har begynt med 17. aktiviteter. 

Min kollega Juliana Haugeberg Våge har laget disse flotte sløyfene sammen med sin kohort. De ble så fine at de andre kohortene jobber med det også. 

Noen barna vil bruke dem selv, andre ville gi dem til foreldrene, tenk så fint å ha en sløyfe som deres barn har laget, og ikke mist med bilde av barna på. Vi er en I-pad skole, og barna har en del bilder av seg selv som vi har brukt. 

 

 

 

 

Her ser dere hvordan vi laget våre 17.mai sløyfer.

Sol av papptallerken

Enkel, billig og dekorativ

Les mer >>

Kunstutstilling ved Cicignon SFO

Hva kan vi gjøre som er gøy i disse smittevernstider? Kan vi invitere foreldre, besteforeldre, søsken på noen måte slik at de kan komme på besøk og se hva SFO barna våre faktisk får til?

Les mer >>

Trolldeig

Trolledeig er billig, gøy og kjempeenkelt å lage. Vi har funnet en oppskrift til dere. Så da er det bare å sette i gang.

Les mer >>

Stjerner av ispinner

Det trengs ikke så mye utstyr for å lage disse flotte, dekorative stjernene. Det kan f.eks bli en flott vindusdekorasjon.

Les mer >>

Sørlipodden - Sørli SFO med egen podkast

Sørli SFO i Nittedal kommune har nettopp gitt ut sin første episode av Sørlipodden.

Les mer >>

Halloween og De dødes dag på Vikhammeråsen SFO

Denne uken planlegges det på mange SFO/AKS hvordan de skal markere Halloween neste uke. På Vikhammeråsen SFO i Malvik markerer de ikke bare Halloween. Der skal de også feire "De dødes dag".

Les mer >>

Eventyr som terapi

Kan eventyr hjelpe barn til å bearbeide følelser? Psykologen Jan Paul Brudal har brukt nettopp eventyr i behandling av barn med emosjonelle problemer.

Les mer >>

Pappesker blir TV

Å skape arenaer for lek er en hovedoppgave i SFO – som jo har kommet ramlende inn i skolebygninger laget for læringsprosesser der barn sitter som i en buss, på rekke og rad. Det er ikke alltid like enkelt med sambruk og utnyttelse av klasserom.

Les mer >>

Å lage dukkeansikter

Dukkeansikter som kan brukes til mange varianter av dukkekropper.

Les mer >>