Håvik SFO i Karmøy kommune er nå klar for 17.mai. De har laget sine helt unike 17.mai sløyfer.

Håvik SFO ligger i Karmøy kommune. 

Min kollega Juliana Haugeberg Våge har laget disse flotte sløyfene sammen med sin kohort. De ble så fine at de andre kohortene jobber med det også. 

Noen barna vil bruke dem selv, andre ville gi dem til foreldrene, tenk så fint å ha en sløyfe som deres barn har laget, og ikke mist med bilde av barna på. Vi er en I-pad skole, og barna har en del bilder av seg selv som vi har brukt. 

 

 

 

 

Her ser dere hvordan vi laget våre 17.mai sløyfer.

Rockekonsert for SFO

Tenk dere 400 SFO-barn på rockekonsert. I Stavanger fikset de en litt annerledes aktivitet for SFO-barna, til stor jubel.

Les mer >>

Stjerner av ispinner

Det trengs ikke så mye utstyr for å lage disse flotte, dekorative stjernene. Det kan f.eks bli en flott vindusdekorasjon.

Les mer >>

Vår alles mormor heilt i hundre!

I år 2020 er det duka for markering av hundreårsjubileet for hjartegode Anne- Cath.Vestly sin fødsel. Heile dette året vert nok prega av ekstra heider og ære av den høgt elska forfattardronninga som har krype seg inn i hjarterøtene til opptil fleire generasjonar.

Les mer >>

Hekta på pinnar

Til og med dei kulaste gutta og øvrige med alvorleg strikkeallergi henger seg på denne bølga. Ingen vrange her nei. Kun rett, rett, rett!

Les mer >>

Tegning gir gode samtaler

Sammen med Øisteins blyant har Barnekreftforeningen laget filmer og aktivitetshefter for barn i alderen 5 til 9 år. Perfekt som inspirasjon på din SFO.

Les mer >>

Har laget egen SFO-versjon av populært mobilspill

Barna på Vikhammeråsen SFO hadde lenge lekt at de var crewmates og imposters i det digitale spillet Among Us. Kreative SFO-ansatte har hjulpet barna med å bringe spillet ut i den fysiske verdenen.

Les mer >>

Lag et fuglekort

Morsomt brett-ut kort med fuglenebb. Fin aktivitet ved tegnebordet.

Les mer >>

Barneveiledaren - ein sjølvlysande unik blekksprut!

Har de nokon gong tenkt på det? Ikkje?Ikkje vi heller eigentleg, før tanken berre la seg der. Det er no vel ikkje noko som er meir sjølvsagt å samanlikne barneveiledaren med enn ein blekksprut!

Les mer >>

Lag en flott kulepenn

Kjempekul kulepenn. Enkel å lage

Les mer >>