Les også
Hvorfor investere i trivsel?
I norsk arbeidsliv er det en akseptert sannhet at trivsel er viktig for ansatte.
Trivselsamtaler: En god start for nye ansatte
I en hektisk start på skoleåret skal også nye medarbeidere finne seg til rette. Trivsel og veiledning har en avgjørende rolle. Les hvordan trivselsamtaler kan sikre en positiv begynnelse for både nye og erfarne ansatte på SFO.
Les mer >>Spilleregler for idédugnad
Idédugnad, idémyldring, idéskapingsmøter - kjært barn har mange navn. Uansett så er det nyttig og noen spillregler kan være lurt.
Les mer >>Som leder skal du forebygge mobbing
Mobbing har store personlige omkostninger for den som utsettes for det, men hele organisasjonen blir påvirket hvis det er mobbing på arbeidsplassen.
Les mer >>Relasjonell koordinering
Det holder ikke at dine medarbeidere er flinke i sitt fag, hvis de ikke kan samarbeide.
Les mer >>Slik motiverer du de som ikke er motivert
Det kan være klokt å stille med åpne sanser og hente innsikt utenfor eget fagfelt. Så her er noen råd hentet fra Harvard Business-miljøet til glede for SFO.
Les mer >>Taushetsplikt mellom institusjoner – en sterk historie
Jeg har hatt kombinert stilling i kommunen, med 40% i barnehage og 50% i SFO. Som barne- og ungdomsarbeider. Der fulgte jeg barn videre, fra barnehage til skole. Noe jeg syntes var helt fantastisk! Men, jeg opplevde en del vanskeligheter.
Les mer >>Fokus på intervju
En ansettelse er en så viktig hendelse for din bedrift at den fortjener all den oppmerksomheten den kan få
Les mer >>I beste mening - en veileder fra Datatilsynet
Datatilsynet har laget en ny veiledningshefte, "I beste mening", om håndtering av bilder av barn på internett.
Les mer >>Julekampanje på nye og gamle produkter
Vi har designet diverse produkter til SFO/AKS. Noen for å bidra til at barn og voksne vises bedre ute i mørket. Andre for å skape stolthet og vise hvem dere voksne er og hvilken viktig jobb dere gjør. Vi har også laget noen fantastiske vennskapsbånd som vi tenker kan være perfekte "inngangsbilletter" for dere som har organisert måltidet som kafe/kantine. Og mye mer...
Les mer >>