Vi har designet diverse produkter til SFO/AKS. Noen for å bidra til at barn og voksne vises bedre ute i mørket. Andre for å skape stolthet og vise hvem dere voksne er og hvilken viktig jobb dere gjør. Vi har også laget noen fantastiske vennskapsbånd som vi tenker kan være perfekte "inngangsbilletter" for dere som har organisert måltidet som kafe/kantine. Og mye mer...

 
T-skjorter og hettegensere i god kvalitet som viser hvem vi er på  SFO. 
Hettegenser, unisex - julekampanje
 ( 1 stk kr 400,- 10 stk 3700,- 20 stk 6999,-)
T-skjorte (unisex/damemodell) - julekampanje
(1 stk kr 200,- 10 stk 1700,- 20 stk 2999,-)
Størrelser: XS  S  M  L  XL  X  XXL
Ved bestilling må du oppgi hvilken av de to tekstene dere ønsker bak på T-skjorte/hettegensere. 

Bestillinger julekampanjen sendes inn på mail til terje@sfonett.no

* Alle priser er inkludert moms. Pakking og porto kommer i tillegg. 
Barnevestene kommer med tre ulike tekster bak på vestene: "LEK=MEG", "VENNSKAP" og "HEI PÅ DEG". Perfekt når dere har barn på felles uteplass som hører til ulike baser eller bare for å sikre ungene når dere skal på tur. 
Barnevester - julekampanje
Pakketilbud 30 stk i 3 farger 2999,-
Flere har organisert måltidet som kafe. Disse båndene er barnet sin inngangsbillett, antall vennskapsbånd er lik antall plasser på din kafe. Slik vet ungene når det er ledig og øver på selvstendighet i eget liv. 
Vennskapsbånd med sikkerhetsklips + kort
10 stk kr 400,-
20 stk kr 699,-
30 stk kr 899,-
Julekampanje
1 stk kr 150,-
10 stk kr 1249,-
20 stk kr 1999,-

Bestillinger julekampanjen sendes inn på mail til terje@sfonett.no (har du spørsmål så er det bare å sende en mail eller ringe)

 

 

JULEKAMPANJE
kr 150,-

 

JULEKAMPANJE 
100,- 

 

LØFT for barn er for barn men virker stort sett like bra på voksne.

SFO forebygger mobbing er fylt med historier og hendelser og ikke minst forslag til hvordan du kan bidra til å gi barn et meningsfylt liv i et inkluderende miljø i SFO og skole.

Disse bøkene er den perfekte julegaven til dine ansatte. De er begge utviklet i SFO for SFO og er en hyllest til dine ansatte på sitt beste. 

Bestillinger julekampanjen sendes inn på mail til terje@sfonett.no

Hvis du bestiller innen 10.desember rekker også postmannen å levere bøkene før julen ringes inn. De andre varene kommer i begynnelsen av januar (noen kan komme før).

* Alle priser er inkludert moms. Pakking og porto kommer i tillegg. 

Skritteller i SFO

Skrittelleren har kommet som en liten farsott over landet den siste tiden. Du vet, den lille boksen man kan bruke til å telle hvor mange skritt man faktisk går. Hva med å ta i bruk noen skrittellere i SFO?

Les mer >>

Relasjonell koordinering

Det holder ikke at dine medarbeidere er flinke i sitt fag, hvis de ikke kan samarbeide.

Les mer >>

Som leder skal du forebygge mobbing

Mobbing har store personlige omkostninger for den som utsettes for det, men hele organisasjonen blir påvirket hvis det er mobbing på arbeidsplassen.

Les mer >>

Fokus på intervju

En ansettelse er en så viktig hendelse for din bedrift at den fortjener all den oppmerksomheten den kan få

Les mer >>

Langtidsfriske

I Sverige har de en klok mann, Johnny Johnsson, som vil at vi skal flytte litt oppmerksomhet for å øke trivsel og redusere fravær på arbeidsplassen.

Les mer >>

Mobbet på jobben

Hver tolvte blir mobbet på arbeidsplassen, ifølge en undersøkelse. Mobbing er et stort problem for virksomhetene og mobbeofrene.

Les mer >>

Har arbeidstaker krav på røykepauser?

Noen av de som røyker vil kanskje forvente at man kan ta røykepauser i løpet av arbeidsdagen. Men har de egentlig krav på det?

Les mer >>

Slik blir lov om OTP

Lurer du eller noen av dine medarbeidere på hvordan Lov om obligatorisk tjenestepensjon er? Her kommer en liten innføring.

Les mer >>

Gleden ved å jobbe i team 2 – Hvordan øke motivasjon og entusiasme?

Hva er det som dukker opp i hodet ditt når du tenker på jobben din? Er det entusiasme, stolthet, glede og engasjement kanskje? Og hvis ikke, hvordan kan du som SFO-leder, eller du som barneveileder gjøre noe aktivt for å bidra til en snuoperasjon

Les mer >>